Verzendwijze

LEVERING

 

Heb je een vraag over de levering van je order? Contacteer ons via info@goedkopekantoorbenodigdheden.be.

 

1. Gratis standaardverzending voor alle bestellingen boven €100 excl. BTW

2. Verzendopties:

2.1   Standaardlevering DHL "Stoeplevering":

DHL levert je bestelling gratis op het door jou gekozen adres. De bezorgers zetten je artikelen klaar aan de eerste drempel aan de voorkant van het gebouw.

Voor bestellingen onder €100 excl. Btw binnen België bedraagt de leveringskost: €9,95 EUR excl. BTW.

Voor bestellingen boven €100 excl. Btw binnen België gebeurt de levering gratis.

2.2    Levering in uw huis / in uw kantoor:

Kies bij het afrekenen voor "Levering in uw huis / in uw kantoor" om te profiteren van een persoonlijke levering waarbij onze bezorgers nog een stap verder gaan door uw bestelling rechtstreeks op de juiste plaats bij u thuis of op kantoor te plaatsen. Deze extra service brengt een toeslag van 20 EUR excl. Btw met zich mee.

3. We verzenden ons online aanbod in België, Duitsland, Nederland en Luxemburg.

4. Levertermijnen

Bestel vóór 15:00 uur op een werkdag en ontvang uw voorradige artikel al de volgende dag.Clips kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor onvoorspelbare vertragingen van de koerierdienst. De levertermijn wordt op de productpagina en in het winkelmandje gecommuniceerd. Alle goederen van dezelfde bestelling worden samen verzonden. Daarbij dient men rekening te houden met de langste levertermijn die vermeld wordt bij de producten. De goederen worden pas verzonden na volledige betaling door de klant tenzij andere klant specifieke voorwaarden vastliggen.